Underspel i italienska cupen?

Hejsan!Det blev onekligen målglatt i Kroatien igår – ruggigt starkt av Lyon…Men samtidigt lite synd om Ajax, som fick två mål, ytterst tveksamt, bortdömda för offside.***En hel del matcher idag, men svårt att gräva fram riktiga guldkorn.Juventus går som tåget i SerieA och har ett snyggt målsnitt.Till kvällens Copa Italia-match så väljer man dock att vila spelare som Lichtsteiner, Pirlo, Vidal och Matri. Plus att det viskas om att Pepe och Marchisio får börja på bänken.Anfallare i dagens trupp?Trötta trion Del Piero (osäker p.g.a. skada), Quagliarella och Toni.  Mycket tyder på att man mönstrar följande startelva:Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marrone, Pazienza, Giaccherini, Krasic, Quagliarella, Estigarribia. Bologna väntas lufta följande spelare:Agliardi, Garics, Crespo, Raggi, Portanova, Pulzetti, Perez, Taider, Gimenez, Paponi, Acquafresca. Även här saknas offensiva pjäser i form av Di Vaio, Ramirez och Diamanti.Hade bolagen vetat om detta innan, så hade vi definitivt inte fått 2,30 på underspelet.***Riktigt roligt att det är så bra fart i kommentarsfältet, och att det till stor del verkar vara så bra stämning.Hur spelar ni idag?…

Taggar
Kommentarer är stängda.