Aston Villa – Manchester United speltips 9/5

Idag möts Aston Villa och Manchester United på Villa Park med matchstart 15:05. Premier League matchen visas av tv kanalen Viasat Premium och Viaplay.

3 matcher som City kan följa

Manchester City var värda en straff i slutet igår mot Chelsea men domaren och även VAR friade. Istället gick londonlaget upp och satte 1-2 och vann borta över de blivande Premier League mästarna. Det gjorde att City får vänta med att fira titeln. Det räcker att Manchester United tappar poäng i någon av de avslutande matcherna av säsongen för att City ska bli mästare i kavaj. I och med att matchen mellan Manchester United och Liverpool blev uppskjuten så kommer United få spela den matchen kommande vecka istället.

Det gör att United kommer ha ett otroligt tätt spelschema med 3 matcher på 5 dagar. Aston Villa borta idag, Leicester hemma på tisdag och Liverpool hemma på torsdag. Ett spelschema som Ole Gunnar Solskjaer är allt annat än nöjd med. Han menar på att han kommer tvingas rotera friskt i laget och ställa upp med spelare som annars inte brukar starta. Det gör t.ex att han vilar spelare i mötet med Leicester på Tisdag vilket kan innebära att Leicesters chanser att nå Champions League ökar inför nästa säsong. Vi får helt enkelt se hur norrmannen formerar sitt lag. Tappar man poäng på någon av dessa 3 matcher så blir alltså City mästare i kavaj.

Dagens match

Det känns som att United redan idag kommer börja fundera på det tuffa spelschemat och förbereda sig för resterande matcher under veckan. Viss rotation lär vi få se. Alternativet är att han formerar starkast möjliga elva idag, vilar hela laget på tisdagen och sen på nytt ställer upp med bästa laget mot Liverpool på torsdagen. Här är vårt råd att invänta startelvor innan spel läggs på aktuell match. Det kan gå att hitta väldigt fina skrällodds om man märker att startelvan ser annorlunda ut. Grealish har länge saknats i hemmalaget men är nu på väg tillbaka efter skada. Tveksamt dock om han startar i det här mötet.

För att fortsatt ge sig chansen på Premier League titeln så tror vi att man vinner över Aston Villa idag. Vi rekar en rak 2:a på Manchester United borta mot Aston Villa till oddset 1.82 @Unibet.

Aston Villa – Manchester United speltips 9/5

Inlägget Aston Villa – Manchester United speltips 9/5 dök först upp på Svenskt Spel.