Barcelona – Elche

HCP + på bortalaget i La Liga.

Senast jag spelade HCP plus var mot Liverpool och Everton i helgen och då valde jag +1.5 på Everton. Och spelet satt enkelt då Everton dessutom vann matchen med 0-2 på Anfield. Samma på Barcelona mot Elche förutom att vi får en bättre lina den här gången.

Elche har enbart förlorat en enda gång under hela säsongen med mer än två bollar. Och då var det i omgång 1 mot Sociedad och då gjordes 3-0-målet i 94:e minuten. Annars är det en hel del förluster, men aldrig med många bollar. Klarar man av att hålla nere siffrorna på Camp Nou?

Jag tror det. Även ifall Elche inte är ett starkt lag så är det ett lag som fajtas längst ner i tabellen, om överlevnad. Sådana motståndare kan ofta bli svåra att hantera och framförallt kanske för ett lag som Barcelona som inte alls är i form. Barcelona kryssade hemma mot en liknande motståndare i helgen, 1-1 hemma mot Cadiz, och liknande odds såg vi i den matchen och trots det lyckades Cadiz få med sig en pinne. Barca är som sagt inne i en dålig period. Förlorade mot Sevilla i Copa del Rey, sedan förlust i Champions League på hemmaplan vilket med all säkerhet betyder att man rök från turneringen, och tappade i helgen i La Liga.

Elche kan lösa den här linan igen som man gjort i 24/25 matcher den här säsongen. Jag spelar bortalaget +2.5 mål och det betyder att Elche max får förlora med två bollar.

Elche +2.5 mål @ 1.90, Bet365, 6/10 units.

Skribent: mickee