Caen – Toulouse

Div 2-spel i Frankrike. Caen mot Toulouse.

Jag la en Toulouse-rek tidigare i veckan som dessvärre inte satt. Det var ett överspel och Toulouse vann matchen med 1-0. Jag nämnde det i min senaste rek att det var dels på grund utav att Toulouse drog på sig ett rött kort redan i första halvlek och det därefter blev en mer defensiv match. I andra halvlek fick motståndarna ett rött och Toulouse gjorde ett mål och stängde sedan matchen. Starkt gjort.

Denna gång spelar jag på Toulouse att vinna borta mot Caen. Toulouse har en otrolig styrka och framförallt i offensiven där man har många olika målskyttar. Även bakåt och det fick vi utan tvekan se senast. Stod emot riktigt bra trots en man mindre i ca 30 minuter. Nu har man även byggt upp en grym form och städar undan allt i sin väg. Fyra raka vinster varav tre av matcherna har man nätat minst tre gånger och har bara förlorat en av 16 senaste matcherna.

Caen förlorade sin allra första hemmamatch denna säsongen senast. 1-4 till Sochaux. Det blir säkerligen en tuff match för Toulouse, men Toulouse drar det längsta strået alternativt att matchen slutar kryss. Väljer därför pengarna tillbaka vid oavgjort. Tror Toulouse kommer gå hela vägen o vinna den här ligan, man hade en klen inledning men är igång på riktigt.

Toulouse draw no bet @ 1.68, Nordicbet, 6/10 units.

Skribent: mickee