Fiorentina – Inter

En fartfylld match mellan Fiorentina och Inter.

Mitt andra spel och i den här matchen spelar vi 2.5 mål. En marknad som jag tidigare sagt kommer funka väldigt bra på Inter i Serie A.

Inter köttar på.. Serie A-mästarna med lite av ett nytt lag, eller på några positioner åtminstone + tränaren, men börjat riktigt bra och öser på framåt. Och förvånar mig inte ifall det kommer se ut så i princip hela säsongen. Inte att man vinner med stora siffror (som senast med 6-1) men att vi kommer få se på väldigt mycket mål i Inters match. Man har nämligen Simone Inzaghi nu, tidigare Lazio-tränare, och ni vet säkert hur det såg ut i deras matcher.

Fiorentina har inte riktigt nått till Inters siffror (det har å andra sidan ingen gjort) men har i alla fall spelat över 2.5 mål i alla sina tävlingsmatcher den här säsongen. Vunnit med 2-1 mot Genoa, Atalanta samt Torino. Förlorade med 3-1 mot Roma samt vann i cupen mot Cosenza med 4-0.

Bäddar för minst tre mål i matchen mellan Fiorentina och Inter?

Tror som sagt det kommer vara ett gynnsamt spel i Inters matcher den här säsongen, tills dess att spelbolagen börjar sänka oddset. Vilket man förvisso redan har gjort men 1.66 där någonstans duger ännu.

Jag väljer 4/5 units.

Odds 1.66 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo