Inte riktigt 2,00….

Oddset, Måndag, 12:e Maj, 2014

Väntar in Söndagens spel med att lira ett litet Måndagsspel. Den här gången når jag inte riktigt 2,00, men ändå så pass nära utan att jag vill lägga till en match till. Två starka hemmalag ska bana vägen för en ny vinst under Måndagen.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. Steaua Bukarest-Pandurii    1:a

Rumänsk Fotboll, Liga 1

Pandurii ser ut att ha tappat all motivation sedan det blev klart att man inte kunde nå en Europa-plats. Laget har bara tagit 2 poäng på de 5 senaste matcherna och kan bara spela av säsongen. Steaua är redan mästare men brukar sällan vilja släppa ifrån sig poäng hemma. Totalt har man bara förlorat en seriematch under säsongens 31 spelade matcher och hemma har man målskillnaden 41-5. Pandurii har varit ett av säsongens skickligaste omställningslag på bortaplan, men har man verkligen styrka att kunna stå emot giganten? Jag tror att Steaua vill fira med sina fans och att man vinner även denna match.

2. Malmö FF-Halmstad    1:a

Svensk Fotboll, Allsvenskan

Halmstad står fortfarande utan seger i säsongens Allsvenska, och hade lite otur när man tappade poäng mot AIK senast. På bortaplan har HBK sett svaga ut så här långt och att möta mästarlaget från ifjol på bortaplan ja, uppgiften blir inte svårare…MFF har en del att slipa på, men det kan ta lite tid innan Age Hareide hittat helt hem med delvis nytt spelsystem. Jag har mycket svårt att se hur HBK ska kunna sno åt sig någon poäng här, och lirar MFF utan att vara allt för orolig…

Odds (dubbel): 1,94 hos Bet365

Min ranking att den sitter: 58% (ganska bra avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 6 av 9 spel rätt tippade (+482 kronor eller +48,2% avkastning)

Good luck//Geezer