Kan Maccabi skrälla?

Oddset, Torsdag, 27:e Februari, 2014

Så var det dags för svårspelade Europa-League. Fanns en del skrällar i första mötet, och jag blir förvåna dom det inte blir en del oväntade resultat även nu. Sneglar lite ner mot mötet i Basel som en tänkbar skräll….

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Jag lirar mina spel på: http://betway.com/se/sports-betting/?s=bw31056&a=bwadid46260

Torsdagens bästa spel på ”säker” favorit

Sevilla-Maribor    1:a. Odds: 1,20 hos Betway

Europa League, Fotboll

Sevilla går väl inte så starkt hemma i Spanien, men ute i Europa-spelet har man inte förlorat denna säsong. Första mötet i Slovenien slutade 2-2, och det var ganska smickrande siffror för Maribor. Sevilla hade chansen att döda matchen men missade skapade målchanser. Helt annat läge nu med Sevilla som hemmalag. Något spanskt lag brukar ta sig långt i denna tävling, och det känns som att Sevilla är ett av lagen som kan ta sig en bit i tävlingen. Bättre laget borta blir en bekväm hemmaseger..?

Torsdagens bästa överodds

Ludogorets-Lazio    X. Odds: 3,25 hos Betway

Europa League, Fotboll

Lazio må kanske ha varit det något bättre laget i första mötet, men som vanligt så visar en del Italienska lag upp en halv-dålig motivation i sådana här matcher. Nu kostade det i och med 0-1 förlusten och i Bulgarien blir det nu inte lätt att vända på steken. Ludogorets kan nu spela på inspiration och så länge man håller nollan så är man vidare. Tror inte på någon tok-offensiv nu när avancemang ligger inom räckhåll, så jag säger kryss och bye bye Lazio….

Torsdagens bästa skrällodds

Basel-Maccabi Tel Aviv    2:a. Odds: 5,00 hos Betway

Europa League, Fotboll

Det blev 0-0 i första mötet och därmed är Basel stor favorit att gå vidare. Mötet i Israel var lika tråkig som resultatet antyder, och vi får väl se om Basel nu försöker lite mer framåt. Det kan givetvis då också öppna upp för Maccabi, som inte är något dåligt kontringslag. I gruppspelet slog man Bordeaux borta med 2-1, och jag har en liten känsla av att Basel nu känner sig relativt bekväma inför returen. Kan till och med bli så att man tror det ska lösa sig av sig själv och jag vill varna för gästerna…

Lycka till//Geezer