Laval ett kanonodds????

Oddset, Fredag, 16:e Maj, 2014

Det var en något tung helg, då Steaua Bukarest tappade en 2-0 ledning till poängtapp på första gången hemma i ligan på sisådär 10 år. Nu brinner jag av revansch och hoppas jag hittat ett kalas-odds i Ligue 2 i Frankrike.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. Laval-Metz    1:a. Odds: 2,15 hos Ladbrokes och Bet365

Fransk Fotboll, Ligue 2

Metz har vunnit serien gått upp i Ligue 1 och avslutade senast sin hemmasäsong inför sina fans med en 3-0 seger. Metz ha rinte förlorat någon av sina 10 senaste matcher, men har man rätt motivation mot ett lag som kämpar med näbbar och klor för att rädda kontraktet. Jag tror att det finns en risk att Metz är hel-nöjda med sin säsong och ställs mot några hungriga tigrar här. Laval har tagit en stor del av sina poäng hemma och slog nyligen Nancy med 1-0. Nu tömmer man vad man har och det kan räcka till 3 poäng och nytt kontrakt

Odds (singel): 2,15hos Bet365 och Ladbrokes

Min ranking att den sitter: 58% (mycket bra avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 6 av 11 spel rätt tippade (+282 kronor eller +28,2% avkastning)

Good luck//Geezer