Real Salt Lake – Los Angeles Galaxy Live Stream & Tips

Streama och spela på Zlatan med Los Angeles Galaxy, Chelsea, Manchester United och Liverpool idag, en sån fotbollsonsdag vi har!

Onsdag 25 september innebär inte bara löningsdag för många utan är också en blytung lillördag vad det gäller underhållande fotbollsmatcher att titta på via live streaming i mobilen eller någon av dina andra skärmenheter. Du kan just idag utan några som helst problem streama matcher med till exempel Chelsea, Manchester United, Liverpool i EFL Cup och Los Angeles Galaxy i MLS. Eller rättare sagt så spelar Zlatan och LA Galaxy match först inatt kl. 03:30 på torsdagsmorgonen. Så varför inte mjukstarta med att streama och spela på kvällens engelska ligacup-matcher innan du tar dig an nattens möte mellan Real Salt Lake och Los Angeles Galaxy. Gör det hela ännu mer spännande genom att kombinera live streaming med livebetting!

Fotboll från MLS inatt

Alla nattens fotbollsmatcher från MLS kan du med enkelhet streama direkt på spelbolaget Unibets sajt eller direkt på Bet365 här när du är inloggad hos dem och har någon krona på spelkontot insatt.

01:00 New York City – Atlanta United
02:00 Minnesota United – Sporting Kansas City
03:30 Real Salt Lake – Los Angeles Galaxy
04:30 Los Angeles FC – Houston Dynamo
04:30 Portland Timbers – New England Revolution
05:00 San Jose Earthquakes – Philadelphia Union

Streama matcherna live och ta dina välkomstbonusar som ny medlem:

EFL Cup onsdag 25/9

20:45 Brighton – Aston Villa
20:45 Burton – Bournemouth
20:45 Chelsea – Grimsby (streama live på Bet365)
20:45 Milton Keynes – Liverpool (streama live på Unibet eller Bet365)
20:45 Oxford Utd – West Ham
20:45 Sheffield Utd – Sunderland
20:45 Wolves – Reading
21:00 Manchester Utd – Rochdale (streama live på Unibet eller Bet365)

Real Salt Lake – LA Galaxy tipset

Zlatan ångar oförtrutet på i målprotokollet för sitt LA Galaxy i MLS fotbollen. 27 strutar under de 26 matcher han spelat den här säsongen är ett helt fantastiskt resultat med tanke på att Los Angeles Galaxy som lag inte är bland de allra bästa poängmässigt i ligatabellen. Gällande Zlatans form är den helt enkelt lysande just nu med 11 mål på hans 7 senast spelade matcher. Inget talar för att det inte ska bli mål igen från Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Vi har redan i flera tidigare matcher lirat odds på att Zlatan ska göra mål och kammat hem fina vinster. Vi känner oss trygga med att återigen lägga ett sådant spel på att Zlatan gör mål i matchen Real Salt Lake – Los Angeles Galaxy till 1.80 gånger pengarna @ Bet365.

Kom igen nu Zlatan!

Inlägget Real Salt Lake – Los Angeles Galaxy Live Stream & Tips dök först upp på Svenskt Spel.