Swansea – Fulham 29/11: Swansea – Fulham

Engelska Championship har verkligen varit en succé efter 18 omgångar, där de flesta lagen har verkligen försökt att spela en attraktiv fotboll och gå för att vinna sina matcher. Det bästa exemplet, enligt mig i alla fall, är Fulham så är så lätta att ta till sitt hjärta. De ger järnet direkt från start, de är totalt respektlösa och bollen ska bara in. När Fulham åker till Liberty Stadium för att möta Swansea så gör de det med ett gott självförtroende. Fulham har vunnit tre raka matcher befinner sig på en 3:e plats i tabellen. Deras nästa motståndare kommer från en dålig insats senast, samt 3 matcher utan vinst, så Swansea behöver steppa upp här. Fulham själva har en 3-0 seger över Derby i ryggen, där de imponerade enormt och kanske allra mest, igen, anfallaren Aleksandar Mitrovic, som gjorde sitt 13:e mål för säsongen. Han är glödhet och kommer att vara ett stort hot mot Swanseas försvar. Detta blir en intensiv match, där Fulham får bära favoritskapet på grund av en bättre form. Under de två senaste matcherna har Fulham gjort tidiga mål, innan pausvilan, eftersom de sätter ett så högt tryck på motståndarna, där de spelar högt i planen för att pressa och stressa och göra det så ack viktiga ledningsmålet. Det spelsättet kommer de att ha mot Swansea också, som på sistone har släppt in ett mål innan pausvilan varannan gång. Dessa mål har släppts in mot betydligt sämre motstånd än Fulham. Fulham ska ha en väldigt god chans att på nytt upprepa bedriften och sätta dit ett mål innan tepausen. Möjlig startelva Swansea: Woodman, Roberts, Wilmot, Van der Hoorn, Bidwell, Fulton, Grimes, Ayew, Celina, Surridge och Baston. Möjlig startelva Fulham: Rodak, Odoi, Mawson, Ream, Bryan, Johansen, Cairney, Kamara, Reid, Onomah och Mitrovic. Så det blir ett spel på att Fulham gör minst ett mål i den första halvleken. ______________________ https://spreadsheet.se/campione