Torsdagen 11/9

Säga vad man vill om landskamper för oss spelgalningar..visst är det otroligt viktigt och spännande att jobba in sitt landslag för kommande EM slutspel osv, men veckan i övrigt blir ju rena missären. 
Några korpligor håller igång och för vissa av oss räcker det gott bara att ha en boll i rullning och bli erbjuden lite spel…men visst är det för jävla tråkigt.

Det blir nästan som en vecka när frugan har ”veckan”…jaja…blir inget ligga denna vecka heller…

Som igår….vi var inne och snodde lite pengar på norsk handboll…vilket gick direkt lysande.
Samma pengar som vi iofs tappade på Slovakisk U19 fotboll….ni hör ju själva…Norsk handboll samt u19 fotboll…så gårdagen inbringade inte någon vinst , men inte heller någon förlust..end of story.

Måste nog trots allt säga att mailspelen är något som jag gillar otroligt mycket och responsen tillbaka är så jävla positiv att jag nog aldrig kommer sluta med detta.
Sen vi drog igång denna period på allvar runt v26 så har vi gått plus 10 av 11 veckor och har skrapat ihop +150 units, där söndagar verkar vara favoritdagen med 31 rättade spel av 44…:)

Nu är landskamperna över för denna gången och utbudet ökar och det är dags att läsa på och forska lite nu lagom till helgen. Se till att ha mailboxen igång…snart ”plingar” det till.

Frågor och svar, ris och ros och blommor och  presenter tas via: info@shawshankbetting.se

Mailen som aldrig sover :)