Watford – Reading

Sex raka vinster med under 2.5 mål. Den här gången byter jag marknad till MÅL och detta i Watford mot Reading.

Reading med BLGM i fem raka matcher. Sjätte borta mot Watford?

Det är såklart inte den enda anledning till att jag spelar båda lagen gör mål i den här matchen. Tycker Reading är ett bra lag med en vass offensiv som kan hota favoriten Watford. Och Watford är inne i en väldigt bra period där man vunnit otroligt mycket matcher dom senaste månaderna. Dock åkte man på pumpen senast, eller rättare sagt man tappade två poäng då man hade en 0-1-ledning borta mot Middlesbrough, dominerade matchen och släppte in till 1-1 mot slutet.

Dock inte hela världen för Watford. Tabelltvåa och det är den placeringen man kommer sluta på. Ettan är för tuff, och man har bra utrymme till 3:an. Men lite ska man akta sig förstås, men i slutändan tror jag det kommer vara safe o en stabil andraplats för Watford vilket i så fall betyder spel i Premier League, igen.

Watford gör mål på hemmaplan. Det är garanti. Vunnit 9/10 senaste hemma samt nätat i 12 raka. Reading har Lucas Joao som gjort massor av mål den här säsongen. Dock sämre form på portugisen på sistone, men fick äntligen göra mål igen senast och han behövde bara tre minuter.

Bra odds på BLGM!

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo