Ilves – SJK

Spel #2 för söndagen och den här gången tar jag mig till Finland.

Spel #153 hämtas från Finland, Veikkausliiga mellan Ilves och SJK.

Senast jag var i Finlands högsta division och härja så föll jag. Så förhoppningsvis får vi revansch nu.

Hemmalaget Ilves har en riktigt stark säsong bakom sig och ligger tvåa i tabellen med en pinne mindre än 1:an KuPS. Men notera då att man har hela tre mindre matcher spelade och har alltså väldigt goda chanser att nå toppen. Dock är det otroligt jämnt bland många lag från 1:an till 6:an skulle jag säga.

Det som sticker ut extra hos Ilves är att man väldigt sällan förlorar och kollar vi den senaste tiden så har Ilves endast en förlust i sina 25 senaste matcher. Och då har jag räknat in alla turneringar, cuper o vänskapsmatcher. Och då är det bara 5-6 kryss en förlust och resterande vinster. En väldigt fin statistik skulle jag säga. Förlusten kom borta mot tabellettan KuPS – det ska såklart noteras.

Bortalaget SJK är inget dåligt lag. Dock har man väl lite svårt att hålla en jämn nivå då man hela tiden har blandade resultat och vinner sällan två raka matcher i följd exempelvis. Man startade säsongen med två i följd och sedan dess har man inte lyckats med det igen – medan Ilves har vunnit sina fyra senaste.

Ilves matcher har annars varit ganska målsnåla och händelsefattiga. En stark fotboll vars fokus ligger i defensiven. Blivit en förbättring där dom senaste matcherna då det spurtat in mål. Ex i fyra senaste har vi fått se på tre mål, sex mål, två mål o fem mål. Så man kan även på det viset då alla har slutat i vinst.

Hemmalaget får mitt förtroende här till dubbla pengarna hos Nordicbet.

Mitt 153:e speltips blir Ilves att vinna

Min insats på spelet blir 4/10 units

För mer information om hur jag delar upp min unitskala hittar ni här:

http://www.rekar.se/spreadsheet/jakob

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: jakob88