Crystal Palace – Everton

Crystal Palace-Everton innehåller en hel del intressanta odds. Finns i mina ögon stora chanser att det här kan bli en riktigt underhållande drabbning mellan två lag i poängbehov.

Evertons kräftgång fortsätter. Under hela säsongen har resultaten varit blandade, utan någon egentlig period av positiva resultat. Ganska märkligt kan jag tycka. Kvalitén i truppen går trots allt inte att förneka. Kan tänkas ställa upp enligt följande:

Robles,
Coleman, Stones, Jagielka, Baines
Barry, Besic
Naismith, Barkley, Mirallas
Lukaku

Kanske har Crystal Palace funnit rätt väg med Mr Pardew vid rodret. Två raka segrar i ligaspelet har man iallafall. Är som väntat nere i botten och krigar om ett nytt kontrakt där varje poäng blir avgörande när allt summeras senare i vår.

Palace är lite av en underdog här, men ser inga skäl till att lämna den inslagna vägen där den offensiva fotbollen varit konceptet. Det är alltså inte tal om att backa hem mot Everton i första taget. Tyvärr saknas Bolasie och Jedinak här, men det finns dugliga ersättare.

Som sagt, två lag i poängbehov som ställs mot varandra. Everton har inte råd med fler oavgjorda resultat och Palace bör inte underskattas på hemmaplan. Sett till förutsättningarna anser jag att oddsättningen är lite skev när under 2,5 mål betalar låga 1,61.

Det lär inte sparas på krutet idag där det säkerligen kommer bli chansartat, öppet och förhoppningsvis en del mål. Överspelet är taget. Båda lagen gör mål är ett annat spelvärt drag till 1,90.

Över 2,5 mål finns till 2,25 hos bet365

**

Källa: svensktspel.nu
Skribent: svensktspel