Napoli – Cagliari

Napoli hetast i Italien. Fortsätter att vinna?

Jag spelade Napoli att slå Sampdoria och man gjorde det mycket enkelt med fyra bollar mot noll på bortaplan dessutom. Napoli är därmed det hetaste laget i hela Italien med 5/5 vinster, 14 mål och bara två insläppta.

Jag nämnde inför Sampdoria att Napoli än inte hade någon direkt målspruta men fick det ändå att funka väldigt väl och att Victor Osimhen möjligtvis skulle kunna vara den som tar nästa kliv. Två mål mot Sampdoria, fem mål i hans tre senaste matcher. Detta kan definitivt vara året den 22-årige anfallaren blomstrar ut rejält. Han köptes trots allt för närmre 700 miljoner kr från Lille förra säsongen som dessutom kan stiga med ytterligare 100. Insigne fick inte göra något mål då heller men stod i alla fall för två assist.

Just nu får v i 1.85 gånger pengarna på att Napoli slår Cagliari med två bollar och jag är väl ganska säker på att oddset kommer sänkas allt mer. Jag väljer därför att spela redan nu (fredag) på HCP -1.5 Napoli.

Jag ser inte Cagliari som något större hot faktiskt. Ligger nästsist i tabellen och har bara spelat in två poäng. Det positiva är kanske att brassen Joao Pedro fortsätter att leverera i Cagliari precis som han gjort dom två senaste säsongerna. Stekhet där framme. Dock räcker det inte och kommer heller inte att göra det mot Napoli, defensiven är nämligen allt för svag. Redan uppe på 13 insläppta mål och vi kan med all säkerhet att lägga till ett par tre extra efter den här matchen, om inte fler?

Jag brukar vara lite försiktig med HCP på stora favoriter och väljer därför inte så hög insats. Det är väl inte alltid den bästa metoden – i alla fall inte för mig – att höja oddset på en storfavorit med HCP. Men här tror jag faktiskt att det kan funka väl, Napoli är riktigt heta som sagt.

Jag väljer att investera 5/10 på Napoli -1.5 mål!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: manja