Roma – Udinese speltips 23/9

Mourinhos Roma inledde Serie-A starkt med 3 raka segrar men åkte på en blytung förlust senast mot Verona borta. Antagligen gick det lite för lätt där man tog ledningen med 0-1 tidigt och man slappnade av. I andra halvlek släppte man in 3 mål och Mourinho lär inte ha varit glad. Det tror vi Udinese kommer få sota för nu när man möter de svart/vita på Olympiastadion i Rom.

Roma har bra facit mot Udinese

3 segrar på de 4 senaste har Roma mot Udinese. Som alltid med ny tränare så tar det ett tag innan spelsystem mm sitter men vi känner ändå att Mourinho hittat rätt ganska tidigt. Övriga lag går som tåget uppe i toppen och vi tror att den här matchen blir en fingervisning om Roma kommer haka på eller om man kommer vara med och slåss omkring 5-8 plats i ligan denna säsong. Målsättningen är alltid högt ställd när en tränare som Mourinho tränar ett lag. Det brukar hålla i en till två säsonger innan spelarna brukar tröttna. Så har det i alla fall sätt ut i de senaste klubbarna som Mourinho tränat. Då tänker vi på andra sejouren i Chelsea där han vann ligan andra året men fick gå året efter. I Manchester United höll det i knappt 3 säsonger och i Tottenham i ca 2. Frågan är om det blir ett långsiktigt projekt hos Roma eller om det blir något liknande. Ja mycket hänger så klart på resultaten och att man får spelarna med sig.

Vårt speltips ikväll blir en rak etta på Roma hemma mot Udinese till oddset 1.52 @Unibet.

Roma – Udinese har matchstart 20:45 och visas av CMore, men ni kan också se matchen via live stream på Unibet här >>> och bet365 här >>>.

Roma – Udinese speltips 23/9

Inlägget Roma – Udinese speltips 23/9 dök först upp på Svenskt Spel.