1860 inget lag att lita på…

Oddset, Fredag, 7:e Mars, 2014

Dags att lägga lite Fredags-spel och dagsformen är god då jag satte samtliga kategorier senast. Mycket fransk andra-divisions fotboll på programmet men, hittar mitt skrälldrag i Tyskland.

 

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Jag lirar mina spel på: http://betway.com/se/sports-betting/?s=bw31056&a=bwadid46260

Fredagens bästa spel på ”säker” favorit

Slovan Liberec-FC Brno    1:a. Odds: 1,55 hos Betway

Tjeckisk Fotboll, Czech liga

Slovan Liberec ha rinte varit riktigt lika starka som man var förra säsongen i det inhemska ligaspelet. Man var ju i höstas också ute och lirade i Europa League, och där gjorde man en del bra insatser. Har kommit igång ganska bra i vår-starten och, kan kanske sno åt sig en ny Europa-plats om man avslutar vårsäsongen bra. Hemma mot Brno ska det bli 3 poäng. Brno har tagit 15 av sina 18 poäng på hemmaplan, och 2 av de 3 gånger man tagit poäng borta så är det mot lag på nedre tabellhalvan. Tycker nog oddset 1,55 duger alldeles utmärkt.

Fredagens bästa överodds

US Creteil-Brest    1:a. Odds: 2,20 hos Betway

Fransk Fotboll, Ligue 2

Creteil var bara minuter från en skräll senast då man snöpligt tappade en 2-1 ledning borta mot Dijon. Har haft lite otur på slutet, och i ett tätt bottenmöte så brukar hemmaplan spela ganska stor roll i den franska andra-divisionen. Creteil vann dock bortamötet mot Brest med 2-1 och jag tror marginalen blir densamma här.

Fredagens bästa skrällodds

1860 München-Aalen    2:a. Odds: 3,60 hos Betway

Tysk Fotboll, 2. Bundesliga

1860 München går alltid in i en ny säsong med stora förväntningar från sina fans. Laget känns ihåligt och hittar ingen stabilitet i sitt spel. Aalen känns något hetare för dagen och slog nyligen Kaiserslautern borta. För båda lagen gäller det nu att vinna denna match om man fortfarande vill sikta på en topp-3 plats. 1860 är säkert laget som kommer att försöka gå framåt, men detta kan passa Aalen alldeles utmärkt. Tycker oddset borde vara jämnare än vad oddsmakarna har satt det, så jag lirar på bortaseger.

Good luck//Geezer