2017-01-25 Eibar- Atletico Madrid


2017-01-25 Eibar- Atletico Madrid
Enkel vinst igen för bortalaget?

Returmöte står på schemat när Eibar möter Atletico Madrid. Tar Eibar chansen eller vinner bortalaget igen?

Eibar har i sina senaste två matcher haft det väldigt tufft.  I den första matchen var det Atletico som tog en övertygande 3-0 seger med mål ifrån Griezmann,Correa och Gameiro. I den senaste matchen mötte de ett hungrigt Barcelona som där vann med 4-0.  Revansch idag eller ytterligare en förlust?

Diego Simeone kommer förmodligen rotera i sitt lag, men detta betyder inte att det är dåliga spelare som kommer in. Vi har till exempel Correa som i mina ögon är en mycket sevärd och lovande spelare. Det är även mycket möjligt att Eibar roterar även dom eftersom de har match i ligan om bara några dagar. Vilket förmodligen är viktigare än detta möte eftersom första matchen slutade 3-0 och chansen att gå vidare obefintlig.

Intressant statistik är att Atletico har vunnit alla åtta matcher mot Eibar. I häften av sina matcher i ligan som de vunnit har de även hållit nollan.

Eibar har heller inte gjort mål på över tre matcher, målsnålt?

Simeones lag har helt klart blivit bättre och bättre under säsongen och med den statistiken lagen har och vilket skickligt lag Atletico är lutar jag mig mot deras sida.  Trots förändringar i laguppställningen så tycker jag att oddsen på bortalaget är alldeles för högt. Jag kommer att spela en liten specialare att de vinner och håller nollan.  Den ligger just nu i 2,90 vilket jag tycker känns extremt bra på förhand!

Hoppas vår fina svit fortsätter.

MATCH REK ODDS SPELSTOPP
Eibar-Atletico Madrid Bortalaget vinna och hålla nollan 2,90 19:15

Unibet har just nu fina 500% i bonus!

Inlägget 2017-01-25 Eibar- Atletico Madrid dök först upp på Rektips.