Ajax – Besiktas

Höjer linan och oddset i mitt nästa spel i Champions League.

I mitt nästa spel har vi Ajax mot Besiktas. Hemmalaget som är otroligt stora favoriter att vinna, och det är väl kanske inte jättekonstigt med tanke på hur bra Ajax varit den här säsongen + att Besiktas har en mindre bra period bakom sig med massor skador dessutom.

Jag la faktiskt upp en rek på Ajax för ett par veckor sedan mot Fortuna Sittard, att Ajax skulle leda i halvtid och sedan vinna matchen. Och det löste Ajax galant. Ett otroligt Ajax, vilken otrolig start. 30 ligamål på endast SJU matcher samt att man vann sin första CL-match med 1-5 borta mot Sporting. Sebastien Haller är uppe på fem, Dusan Tadic samt Noussair Mazraoui på fyra vardera, sedan ett gäng andra på tre och två. Offensiven är fin, den sistnämnda är dessutom högerback och gjort mål i tre raka matcher.

En jädrans massa mål i Ajax-matcher och jag tror inte på något undantag när Besiktas kommer på besök. Det hade kanske hjälpt om Besiktas kom med sitt bästa lag, hjälpt vad gäller målspelet, att nå fyra mål. Men kan väl också vända på det och säga att det blir enklare för Ajax att göra det på egen hand? Man gjorde det trots allt mot Sporting + släppte in mål. Skulle faktiskt inte förvåna mig om det blir något liknande här, 3-1/4-1 typ?

Ett bra odds på över 3.5, lär garanterat sänkas.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo