Angers – Lyon

36 rekade spel och drygt +12 units i kassan. Jag är inte helt nöjd men så länge vi är plus får det ändå anses som godkänt. Bättre ska det dock gå.

Till Angers mot Lyon där jag slänger in över 2.5 mål. Ett perfekt läge känner jag på förhand med tanke på Lyons offensiv samt Angers ganska instabila spel den här säsongen.

Mål har det minsann blivit i Angers matcher den här säsongen med totalt 35 st på tio matcher vad gäller gjorda och insläppta. Det ger laget ett snitt på 3.5 mål per match + att man spelat träningsmatcher som slutat 3-3, 1-2 samt 6-1.

Detta i kombination med Lyons fina offensiv kan definitivt sluta i målkalas. Lyon har en bra trio i spetsen med Depay, Dembele samt Ekambi. Samtliga tre är målfarliga. Dembele har dock haft det lite svårare att hitta nät, men fortfarande en bra forward och statistiken från tidigare säsonger säger det mesta. Kommer lossna för honom när som helst.

Ett plus är också att ingen av lagen spelar ute i Europa och har därför ingen match att tänka på nu till veckan. Lyon spelade exempelvis i CL förra säsongen och tog sig långt och det kan också vara en anledning till att man gick dåligt i den inhemska ligan. Nu har man full fokus på ligaspelet.

Över 2.5 mål @ 1.75, ComeOn, 7/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle
Skribent: mickee

Tags: