Bologna – Chievo

Liverpool gjorde ett mål för mycket vilket resulterade till förlust i mitt kombinationsspel i fredags mot Southampton. Men formen överlag är fin med många vinster på sistone.

Måndag och det är dags för Bologna och Chievo. Ett formstarkt Bologna tar en stabil hemmaseger mot tabelljumbon Chievo?

Bologna har en jättechans att ta sig förbi nedflyttningsstrecket och jag tror att man tar vara på läget. Det är nämligen tabelljumbon Chievo som kommer på besök. Ett Chievo som ligger sist i ligan och har ingen som helst chans att klara av kontraktet. Man spelar av sina resterande matcher och ingenting med det. Föll senast med 4-0 mot Sassuolo, och jag tippar på ännu en storförlust borta i Bologna.

Bologna har steppat upp sitt spel oerhört mycket dom senaste veckorna, eller månaden. Det såg mörkt mörkt ut för Bologna där ett tag men man lyckades skrapa ihop TRE raka vinster, nio poäng, och numera goda möjligheter att klara av kontraktet. Föll dock i sin senaste match – som var en tuff bortamatch mot Atalanta – men det är ingenting att gräma sig över. Istället får man ett jätteläge, på hemmaplan, att ta tre poäng och ta sig upp ovanför strecket. I skrivande stund ligger Empoli dessutom under borta mot Udiense, vilket är ett kanonresultat för Bologna.

Trots förlusten senast så vill jag ändå påstå att Bologna är igång, och betydligt bättre än man varit under hela säsongen. Jag tror på en säker hemmavinst och spelar -1.5 mål på hemmalaget till hela 2.50 gånger pengarna hos Nordicbet. Ett grymt värde. Bologna att vinna med minst två bollar.

3/10 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: heyni

Tags: