Celta Vigo – Granada

Kör en målskytt igen. Den här gången i La Liga mellan Celta Vigo Och Granada.

Jag har både rekat Iago Aspas här på sidan samt spelat på honom privat tidigare, och ofta med bra resultat, och väldigt ofta får man också bra odds på spanjoren trots att det faktiskt är en spelare som gör mycket mål. Han är väl inte uppe på samma typ av siffror som tidigare i Celta, men fortfarande bra och vi hittar honom ofta väldigt högt upp i skytteligan i La Liga.

Lite upp och ner inledningsvis men två mål har det i alla fall blivit för Iago Aspas och senast gjorde han 1-0-målet borta mot Levante, ett kyligt och typiskt Aspas-mål med vänsterfoten. Matchen slutade 2-0 till Celta som verkligen behövde full pott efter en katastrofal start.

Nu får Celta ytterligare en chans att spela in tre nya poäng mot Granada som också haft en katastrofal start på säsongen. Fortfarande ingen vinst och totalt tre poäng. Sedan har väl Granada blivit av med ett par spelare + att spelarna som gjorde poäng eller mål i fjol har varit iskalla den här säsongen, förutom Luis Suarez som åtminstone har två mål på kontot.

Jag tror på Celta o Aspas. Gör Celta ett par lär Aspas åtminstone stå för ett. Bra odds på spanjoren.

Jag väljer 2/5 units.

Odds 2.25 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo

Tags: