Champions League Tips 3/11 Milan – FC Porto

Än är drömmen inte körd för AC Milan och Zlatan i kampen om en Champions League mästartitel. Vinner Milan hemmamötet med FC Porto under lillördagskvällen och Atletico Madrid förlorar sin bortamatch mot Liverpool så är man bara 1 poäng efter både Atletico på andra plats och Porto på tredje med två återstående gruppmatcher. Då kan allt hända. Avspark i Milan – FC Porto sker 18:45 onsdag 3 november 2021. Kom igen nu Zlatan, kör för f–n!

Champions League tipset 3 nov

Zlatan är tillbaka i matchform med besked! För bara dagar sedan slog han in en frispark i Milans tungviktsmöte med Roma i ligan. Mycket tack vare den baljan vann Milan matchen med 1-2 på bortaplan. Och även om Milan kammat noll i Champions League hittills den här säsongen så är man ett betydligt mer slagkraftigt lag med en stark och hungrig Zlatan på fotbollsplanen. Så onsdagens hemmamatch mot FC Porto kan bli vändningen som tar Milan upp till andra platsen i slutet av gruppspelet vilket krävs för att få spela slutspelsmatcher om Champions League trofén. Såhär är ställningen i Champions League grupp B inför lillördagens matcher.

  1. Liverpool 11:5, 9p
  2. Atletico Madrid 4:4, 4p
  3. FC Porto 2:5, 4p
  4. Milan 3:6, 0p

Vi vägrar tro att Milan ska få förlorande ur striden i fyra Champions League matcher på raken. Speciellt som man presterar riktigt bra i Serie A spelet. Och särskilt nu när gruppens nästjumbo FC Porto står för motståndet. Porto vann visserligen förra mötet med Milan hemma på Estádio do Dragão med 1-0. Men det var som sagt en knapp seger och nu är det bortaspel för portugiserna som gäller.

Slanten som satsas inför matchen Milan – FC Porto sätts på hemmavinst för Milan till odds 2.04 @Unibet.

För den som vågar vara lite extra våghalsig denna afton kan också spela på att Zlatan blir en av matchens målskyttar. Zlatan som målgörare kan spelas till odds 2.18 hos Unibet.

Matchtablå Champions League 3/11

18:45 Milan – FC Porto
18:45 Real Madrid – Shakhtar
21:00 Dortmund – Ajax
21:00 Liverpool – Atletico Madrid
21:00 Manchester City – Club Brügge
21:00 RB Leipzig – PSG
21:00 Sheriff Tiraspol – Inter
21:00 Sporting – Besiktas

 

Champions League Tips 3/11 Milan – FC Porto

Inlägget Champions League Tips 3/11 Milan – FC Porto dök först upp på Svenskt Spel.

Tags:,