Chievo – Sampdoria

Näst sista omgången i Serie A. En målskytt synas i Chievo mot Sampdoria.

Målet är 30 ligabaljor med två omgångar kvar. Med Chievo respektive en hemmamatch kvar så finns det fortfarande möjligheter för veteranen att nå otroliga 30 st Serie A-mål..

Fabio Quagliarella… Vilken otrolig säsong målmässigt. Laget i sig har väl gått lite sämre nu på sistone. Trodde inledningsvis att Sampdoria skulle vara med och slåss om en Europa-plats, men det har varit alldeles för mycket slarv och framförallt i defensiven. Offensiven funkar bra. Lite i vanlig ordning. Och totalt har man stått för 58st ligamål som är ex mer än tabelltrean Inter.

Nu är det spel mot Chievo och det passar Sampdoria och inte minst sagt Quagliarella väl för att nära ytterligare ett par baljor. 26 ligamål har italienaren stått för hittills och har sin i särklass bästa säsong i karriären, och detta trots att han är 36 år gammal.

Formen är också kanoners för italienaren som gjort fem ligamål på lika många matcher.

Chievo? Ute ur Serie A för ungefär tusen år sedan.. Man hade aldrig någonting i högsta divisionen att göra och har under hela säsongen endast vunnit TVÅ st ligamatcher och otroliga 22 förluster.

Jag tror på full ös i offensiven där samtliga hjälper Quagliarella att komma upp till 30 st mål.

1.90 på Quagliarella känns på förhand som ett bra spel @ LeoVegas.

Jag väljer 4/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo