Empoli – Chievo

Lite off på sistone men formen är fortfarande riktigt bra med vinst i mina 20/22 senaste rekar på sidan.

En tidig rek i Serie B som spelas mellan Empoli och Chievo.

Dessa lag har flera kryss mellan varandra dom senaste åren. Dock tror jag på en ändring när Chievo besöker ett mycket formstarkt Empoli.

Empoli är bästa laget i Serie B. Ingen snack på den fronten. Bara en förlust på hela säsongen säger faktiskt en hel del, och det är siffror som vi väldigt sällan ser i Serie B, att ett lag går obesegrade i så många matcher.

Tabelletta med fem pinnar mer än tvåan men en match mindre och Empoli kan därmed dra ifrån ytterligare. Ska oavsett mycket till att man tappar detta, eller tappar utanför topp 2 som i så fall betyder kval. Jag är ganska säker på att Empoli kommer att spela i högsta divisionen nästa säsong.

En fin form dessutom hos Empoli. Förutom att man är obesegrade i galet många matcher så har man också vunnit sina 5/6 senaste samt vunnit tre i följd på hemmaplan. Vann 4-2 senast, fyra mål utan att Mancuso gjorde ett enda. Lite skräll, men visar också att man har en grym styrka i resterande spelare.

Chievo har som jag skrev ovan lyckats få med sig en massa kryss på raken mot Empoli. Den här gången tror jag dock inte att man kommer lyckas. Dels för att Empoli är i en grym form, spelar bäst fotboll i ligan samt att man dessutom spelar på hemmaplan där man gjort flera bra matcher på raken. Sedan har Chievo samtidigt haft det svårt på bortaplan och kommer från 4/5 vinster, och har bara vunnit en enda gång på 13 försök.

Empoli med ett starkt hemmaodds. Förtjänar några units utan tevkan.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på Empoli.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: john