FaZe – Fnatic

Fnatic städade undan FaZe i ESL Pro League senast. Bra värde på Fnatic i IEM Fall?

Jag tror inte många förväntade sig mycket av Fnatic inför ESL Pro League, men oj som man imponerande. Jag har kastat en del skit på Fnatic den senaste tiden eller året och nämnt att man måste byta en lineup och att det inte längre funkar. Och till slut gjorde man det, och nu börjar det vända igen.

En stark turnering i ESL Pro League som sagt, gick vidare från gruppen o gjorde flera riktigt bra matcher. Och även förluster såsom mot Navi med 2-0 så tyckte jag att Fnatic hängde med bra. Navi vann trots allt hela turneringen och är världens bästa lag dessutom.

Jag har pratat gott om FaZe den senaste tiden och sagt att även det här laget är på väg uppåt och framförallt nu när det vankas LAN. Vi såg vad man gjorde i Köln exempelvis. Detta är helt klart ett LAN-lag, och det är heller inte konstigt med tanke på vilken otrolig erfarenhet dessa spelare faktiskt har – mestadels av spelarna.

Jag ser i alla fall ett grymt odds på Fnatic. Tror detta blir mycket jämnt, och som jag sagt tidigare så är det väldigt random när det kommer till BO1. Här finns det knappt någon utrymme för misstag, och därför är också spel på underdogs bra val. Och återigen, Fnatic städade undan detta FaZe för inte alls så länge sedan.

Insats 4/10

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: vl