Ferencvaros – Betis

Mitt andra EL-spel. Ferencvaros mot Betis i Ungern.

Också en match som jag tror det kan bli en del mål i. Ferencvaros föll med 1-2 i sin första match medan Betis hade en målfest hemma mot Celtic med 4-3.

Ferencvaros är ett mycket starkt hemmalag vanligtvis. Sällan man tappar poäng hemma och förra året förlorade man exempelvis bara en enda hemmamatch. Sedan är det väl lite skillnad på lagen också i den ligan, Ferencvaros är ett mycket starkt lag i Ungern. Däremot går man aldrig en hemmamatch utan att göra mål, även i Europaspel. Kollar vi exempelvis till exempelvis till CL-kvalet så spelade man totalt fyra st hemmamatcher och resultaten blev: 3-0, 2-0, 2-0 samt 2-3. Och man rök alltså till slut mot YB och spelar därmed Europa League.

Och mål mot Betis kan man definitivt göra trots att Betis är ganska stor favoriter att vinna matchen. Betis var trots allt stora favoriter att vinna hemma mot Celtic också och den matchen var väldigt jämn med totalt sju mål i 4-3-matchen. Och Betis har haft några sådana matcher nu på sistone – 2-0, 1-3, 2-2, 4-3, o 1-2 i deras fem senaste.

Minst tre i Ungern? Detta löser Ferencvaros och Betis.

Över 2.5 mål @ 1.77, ComeOn, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle
Skribent: mickee