Fortuna Sittard – AFC Ajax

Tisdag och spel mellan Sittard och Ajax.

Vi lämnar målskyttespelen en stund och fokuserar på ett HT/FT-spel på Ajax. I övrigt satte jag mitt senaste målskyttespel som var på ingen mindre än Cristiano Ronaldo i helgens bortamatch mot West Ham. 1.86x betalade det spelet och portugisen är stekhet.

Ajax är inne i lite av en slaktperiod. Vad sägs som 0-2-vinst, 1-5, samt 9-0 i deras tre senaste matcher? Otroliga siffror. Minns ni Sebastien Haller som för en otrolig summa från Eintracht Frankfurt till West Ham? Såldes i vintras till Ajax, hade en bra sistahalva där på säsongen och har nu startat den nya säsongen otroligt bra. Sju mål i hans tre senaste matcher med Ajax och även het i landslaget. Bland annat har man också Dusan Tadic som fortsätter att leverera i Ajax med mål o poäng.

När Ajax är inne i den här formen så kör jag bara. Spelar väl ingen större roll vilket lag man möter i Nederländerna, man kan slå samtliga med flera bollar. Och framförallt Sittard vars säsongsstart inte alls är bra med en vinst på fyra samt förlorat två på raken. Och det säger sig självt hur överlägsna Ajax faktiskt är i den här matchen när man har runt 1.20 i odds på bortaplan. Måste nästan trycka på -2.5 för att få ett bra odds. Däremot tycker jag om Halvtid/Fulltid-marknaden som betalar 1.79. Dvs Ajax måste leda i halvtid för att sedan vinna matchen. Spelet hittas under menyn ”HALVLEKAR” hos spelbolaget Coolbet.

Jag väljer 4/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo

Tags: