Getafe – Sevilla

Tre raka vinst och jag spikar fjärde i La Liga-matchen Getafe mot Sevilla..

Sevilla va ruskigt bra i sin första match. Saknade ändå lite spelare + den allra första matchen på säsongen och det såg trots det väldigt bra ut. Imponerande. Sevilla har tagit enorma steg framåt dom senaste åren. Man var inte alls långtifrån topplagen förra säsongen, ett tag var man väl bara några poäng ifrån dom bästa, och avslutade exempelvis med bara två färre än Barcelona samt sju Real Madrid. Och notera då att både Barcelona samt Real Madrid är sämre på pappret nu vilket kanske ger Sevilla ytterligare möjligheter att utmana giganterna..

Håll ett öga på Sevilla den här säsongen. Säger inte att man vinner La Liga, men en grym säsong och fortsatt CL-placering känns högst troligt, och kanske, bara kanske före någon av dessa giganter. Låt oss se, en lång säsong och mycket kan förstås hända, men oavsett tycker jag att Sevilla ser starka ut och kan man också få behålla Kounde då vore det förstås kanon. Blir nog svårt med tanke på att Chelsea verkar vara väldigt intresserade. Åtminstone spelar han mot Getafe.

Getafe klarade inte ens av att slå eller ta poäng mot Valencia som spelade med en man mindre från minut 3… Det var då Hugo Guillamon drog på sig ett rött kort, och Valencia nätade trots det i minut 11 och höll sedan ifrån och vann matchen med 1-0. Getafe tryckte på men lyckades inte göra mål. Men vad har man egentligen där framme? Enes Unal som snittar 4-5 mål per säsong. Lånet Ramirez som heller inte är någon supermålskytt. Den mer rutinerade av dom Jaime Mata hoppade in och fick 45, men även han har en svag säsong bakom sig likt många Getafe-spelare.

Jag tror på Sevilla som såg starka ut i första matchen. Tror inte mycket på Getafe och framförallt inte offensiven.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve