Hammarby – AIK Stockholmsderby tipset 17/10

Stockholmsderbyt Hammarby – AIK sätter färg på sportsöndag 17/10. Matcherna mellan Bajen och Gnaget ger alltid en extra krydda på den Allsvenska fotbollen. Hammarby IF – AIK har avspark 15:00 söndag 17 oktober och livebetting under matchen erbjudas av bland annat dessa spelbolag:

Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter
Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport
Betsson: Få 100 kr extra att spela för

Hammarby – AIK speltips 17 okt

Fotbollsderbyn tilldrar sig alltid lite större intresse än andra matcher men frågan är om det finns något lokalderby som kan mäta sig med Hammarbys möten med AIK? Men Djurgården då, och IFK Göteborg mot Häcken, tänker säkert en del. Jo så må vara och absolut Djurgården i sina matcher mot AIK med i den diskussionen i allra högsta grad.

Jämna och oförutsägbara derbyn

En koll i backspegeln vittnar om jämna och oförutsägbara matcher mellan Hammarby IF och AIK. Men trots alla jämna tillställningar dem emellan så har endast en av de tio senaste inbördes mötena slutat oavgjort. AIK vann senast de möttes med 2-0 på Friends. Men när de förra gången spelade på Bajens hemmaarena Tele2 Arena blev det grön-vit hemmaseger med 3-2 i Svenska Cupen i början av mars.

Nuläge, form och tabell

Hemmalaget Hammarby har halkat ner från sjätte till sjunde plats senaste veckorna då Kalmar FF passerat Stockholmslaget. I toppen av tabellen är det jämnt så det förslår med tre lag på samma poäng, 44 stycken. I tur och ordning Malmö FF, Djurgårdens IF och sedan AIK på tredje plats. Endast målskillnad skiljer dem åt.

Tipset inför Stockholmsderbyt

För två veckor sedan vann AIK det viktiga Stockholmsderbyt mot tvåan Djurgården med 1-0 på hemmaplan. Och precis som det resultatet visade tror vi på en målsnål drabbning i ett Stockholmsderby ännu en gång. Tipset inför Hammarby – AIK är ett spel på under totalt 2.5 mål i matchen @2.00 hos betsson.

Hammarby – AIK Stockholmsderby tipset 17/10

Inlägget Hammarby – AIK Stockholmsderby tipset 17/10 dök först upp på Svenskt Spel.