Henan Jianye – Shanghai Shenhua 26/08: Henan Jianye – Shanghai Shenhua

Två lag med stora defensiva bekymmer drabbas samman när Henan Jianye och Shanghai Shenhua möts i den kinesiska toppdivisionen. Båda lagen har läckt in mål i sina senaste matcher. Samtidigt har de starka spelare framåt, som har presterat under tiden och gjort så att lagen ändå har nätat. Allting talar för att vi ska få se en offensiv, attraktiv och målrik match. Det har inte gått något vidare för Henan Jianye i gruppen, som bara har 5 poäng efter 6 omgångar. I samtliga dessa 6 matcher har Henan Jianye både gjort mål och släppt in mål. Jag tycker ändå att det är starkt att ständigt klara av att hitta nätet, trots att laget många gånger har legat under i sina matcher. De kommer från två förluster mot mästarna Guangzhou Evergrande med 1-3 och senast vart det 1-2 mot Shandong Luneng, som är 2:an i gruppen. Mål är jag säker på att de gör även mot Shanghai Shenhua. Detta då Shanghai Shenhua kollapsade senast mot Guangzhou R&F och hade släppt in 3 mål efter 43 minuter redan. Försvaret hade stora brister, även om den andra halvleken blev bättre och matchen slutade 2-3. Men då hade också Guangzhou R&F slutat anfalla och fokuserade bara på att ta en 3-poängare. Shanghai Shenhua har på sina 6 omgångar gjort lika många mål som de har släppt in, nämligen 9 mål. De har bara misslyckats med att näta mot Guangzhou Evergrande, men det gör de inte mot Henan Jianye, som i snitt släpper in 2 mål per match. Möjlig startelva Henan Jianye: Yan Wu, Zhao Ke, Wentao Zhang, Shangyuan Wang, Hao Chen, Boxuan Feng, Ivo, Tim Chow, Xingyu Ma, Henrique Dourado och Fernando Karanga. Möjlig startelva Shanghai Shenhua: Cheng Zeng, Mingjian Zhao, Xiaoting Feng, Chenjie Zhu, Jiabao Wen, Stephan El Shaarawy, Alexander N’Doumbou, Xinli Peng, Yunding Cao, Baojie Zhu och Giovanni Andres Moreno. Mitt spel blir att båda lag gör mål i matchen. — https://bettin.gs/campione