Inter – Chievo

Milan tog vara på Fiorentinas svaga form och löste vinst till 2.55 gånger pengarna, och nu är det otroligt jämnt mellan lagen i toppen.

Fortsätter med spel i Serie A och nu på en av konkurrenterna, hemmalaget Inter att slå Chievo komfortabelt.

Finns ingenting som pekar på annat än att Inter vinner enkelt hemma mot laget som ligger sist, laget som tagit 15 st poäng, och laget som rök för länge sedan från högsta divisionen i Italien. Och jag har hittat ett perfekt spel som jag tror starkt på och det är att hemmalaget vinner och håller nollan till 1.80 gånger pengarna hos Bet365.

Det börjar bli väldigt tajt om den sista CL-biljetten i Serie A. Vi har Atalanta, Inter o Milan, Torino o Roma. Dom två sistnämnda har det dock tufft, men finns fortfarande chans beroende på vad Roma gör mot Juventus under söndagskvällen.

Hur som så måste Inter fokusera på sina egna matcher. Man har allting i sina egna händer nämligen. Dock ställs man mot Napoli i sin nästa match på bortaplan, och kan mycket väl tappa eller förlora i den matchen, trots att Napoli inte har någonting att spela om. Med det sagt är det väldigt viktigt att man tar alla poäng i sina två hemmamatcher som spelas mot två bottenlag i Chievo respektive Empoli.

Chievo har inget att komma med här. Ute ur Serie A sedan en tid tillbaka. 25 ligamål och då ställs man mot ett starkt försvar i Inter, som endast släppt in 28 baljor under säsongen.

Inter gör jobbet enkelt o vinner utan att släppa in något mål. 5/10 units.

Besök: http://www.rekar.se/spreadsheet/fotbolloskar – för insats och info om hur jag spelar.

Odds 1.80 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset
Skribent: oskar