Juventus – AC Milan

Jag satte mitt enda CL-spel i veckan i Liverpool – Milan. Att båda lagen skulle göra mål. Nu är det ligaspel och Juventus mot Milan, och jag testar mig på samma marknad.

Någon gång måste det väl vända för Juventus. En mycket svag start i Serie A med bara EN pinne på tre spelade matcher. Dock vann man sin CL-match mot Malmö FF i veckan och kanske var det vändpunkten? Svårt och säga med tanke på att motståndets nivå, med all respekt till MFF men det skiljer nog en del kontra helgens match mot Milan. Oavsett är det en början för Juventus och en stabil seger dessutom.

Tvärtom för AC Milan som vunnit alla sina tre matcher i Serie A men förlorade sin CL-match mot Liverpool. Och förlusten i sig på Anfield är väl ingenting att skämmas över så sätt med tanke på hur starka Liverpool är på hemmaplan, och trots det gjorde Milan faktiskt en match utav det precis som jag skrev i den reken. Jag trodde på Liverpool men att man kommer få det svårt mot ett formstarkt Milan. Däremot hade det kunnat gå undan rejält där i början dom första 20-30 minuterna då Liverpool totalt dominerade matchen. Men Milan gjorde som sagt en match utav det hela och fick även in två mål.

Och jag tänker väl ungefär samma här som i Liverpool – Milan. Att Milan kommer göra det svårt för hemmalaget med exempelvis ett eller två mål. Och på förhand känner jag också att den här matchen inte är lika tuff som den på Anfield, och oddset säger väl det mesta också då Liverpool hade runt 1.50 och Juventus över dubbla pengarna.

Spel: Båda lagen gör mål

Insats: 7/10

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: larssonl