Lens – Reims

Veckans enda CL-spel gick in snyggt. Club Brugge satte inte bara press med ett mål, man vann dessutom matchen med 1-2 på bortaplan mot RB Leipzig, BLGM in efter 22 minuter.

Fredag och speltips i Ligue 1. Vi har Lens mot Reims. Hemmalaget spelas.

Lens har en grym säsong bakom sig. Nu har man chansen att ta den där Europa-platsen som man misslyckades med förra säsongen, med bara en pinne till 6:an Rennes. Stark inledning den här säsongen som sagt och man befinner sig tvåa i nuläget. PSG gör ej om fjolårets fiaskosäsong i Ligue 1 och har dragit ifrån redan från start. 1:an är därmed säkrad.

Lens åkte på sin första förlust för ett par veckor sedan hemma mot Strasbourg men detta var enbart på grund utav det röda kortet som Kevin Danso drog på sig i 50:e minuten. Och trots det var Lens det bättre laget och var också det lag som skapade mest målchanser o hade mest boll. Det positiva är att Lens studsade tillbaka snabbt trots käftsmällen och detta i en på förhand mycket svår bortamatch mot Marseille och man vann med 2-3. Nu har Lens vunnit 3/4 senaste i Ligue 1.

Vi har annars två lag som haft ett par jämna matcher mot varandra på sistone. Underhållande dessutom, förra säsongen fick vi exempelvis se en 4-4-match. Lens har dock inte slagit Reims på några år nu i tävlingssammanhang, men nu har man däremot sin bästa möjlighet. Man är bättre än på länge. Man har exempelvis varit det bättre laget i sina matcher man tappat poäng, haft en del otur dessutom och trots detta är Lens tabelltvåa.

Lens med mycket goda chanser att vinna den här matchen. Spel @ 1.92 hos Betsafe.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve