Lille – Lyon

Två raka förluster men slutade ändå med plus oktober månad och det var också min sjätte raka månad med plussiffror. Ser mitt spreadsheet för mer information.

Fint odds på över 2.5 mål mellan Lille och Lyon!

Grym match på förhand i Frankrike mellan två topplag. Förvisso är väl inte Lyon i den allra toppen men anses åtminstone som ett storlag i Frankrike och vi såg även vad Lyon gjorde ute i Champions League förra säsongen. Många bra spelare hos båda lagen och väldigt många olika målskyttar.

Det som kanske oroar mig lite är väl Lilles defensiv som varit strålande i Ligue 1. Bara släppt in tre mål och öser på i offensiven. Dock har Lille spelat väldigt mycket på sistone då man spelar i Europa League och framförallt dom två senaste veckorna. Många matcher på schemat och en tuff sådan senast mot Celtic som slutade 2-2. Då fick Lille dessutom rött kort och fick kämpa väldigt mycket för att hämta tillbaka 0-2 till 2-2. Kan vara en del trötta ben här mot Lyon.

Ser därför också ett bra läge för överspelet. Vet inte om Lille kommer stå emot Lyons fina offensiv, att ex hålla nollan. Det tror jag faktiskt inte. Lyons målform pekar också uppåt med fem mål på två matcher och Depay kunde även han äntligen hamna på målprotokollet igen efter att ha gått en rad med matcher utan att näta. Finns som sagt mycket offensiv kraft på plan hos båda lagen.

Insats till varje speltips finns uppe på mitt spreadsheet: http://www.rekar.se/spreadsheet/aesso

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: aesso

Tags:,