Malmö – Juventus stream & tips Champions League 14/9

Malmö – Juventus stream plus ett speltips inför Champions League har vi stoppat i gympapåsen den här tisdagen den 14 september 2021. Vilken häftig rivstart på fotbollshösten vi har där nu Champions League sätter igång efter sommarens fotbolls-EM och OS samt nu under sensommarens europeiska ligastarter och VM-kval fotboll. Allt detta med riktig publik på läktarna! Men nu tar vi och värmer upp inför tisdagskvällens stormatch mellan Malmö FF och Juventus. För det lär bli en svettig afton så ta på dig pannbandet och sjung upp dig lite nu inför matchstart 21:00.

Malmö – Juventus live stream

Sugen på att streama Malmö – Juventus live? Ja då har du bara ett ordentligt streaming-alternativ och det är att ratta in Malmö – Juventus stream på C More här >>. Och har du väl reggat konto hos C More kan du se varenda match i Champions League om du vill, plus masssor av annan sport och filmer, serier o.s.v….

TILL C MORE NU!

Champions League tisdag 14 sep

Två hela Champions League matcher har du möjlighet att se efter varandra idag. Ett par matcher startar lite tidigare under kvällen klockan 18:45 och därefter har vi ett större gäng matcher att välja mellan. Men har du ändå tillgång till streaming via C More så kan du ju alltid blippa emellan matcherna hur mycket du vill under kvällen.

18:45
Sevilla – Salzburg
Young Boys – Manchester United
21:00
Barcelona – Bayern München
Chelsea – Zenit
Dynamo Kiev – Benfica
Lille – Wolfsburg
Malmö FF – Juventus
Villarreal – Atalanta

Inför Malmö – Juventus

Extra härligt känns det med all högklassig fotboll efter att det inte för så länge sedan varit mer eller mindre fotbollstorka och folktomma läktare. Och fantastiskt kul är det att nu äntligen få se en svensk fotbollsklubb i det europeiska finrummet. Malmö FF har redan överraskat en hel fotbollsvärld genom att överhuvudtaget tagit sig in till Champions League i stentuff konkurrens. Men nu väntar betydligt tuffare motstånd än skotska Glasgow Rangers och bulgariska Ludogorets som man slog ut i kvalet, nämligen Juventus.

Tunga avbräck i Malmö

Surt sa räven om rönnbären, Malmö FF har inte bara en extremt tuff motståndare att ta sig an i Juventus, Malmötruppen har tyvärr också tunnats ur på kvalitetsspelare. Både målvakten Johan Dahlin och mittfältaren Oscar Lewicki som bägge var utomordentligt duktiga i Champions League-kvalet har skadat sig ungefär samtidigt och missar dagens match. Även den erfarne finske försvararen Niklas Moisander hade varit skönt att kunna luta sig mot bakåt en sådan här match. Alla står dock uppställda på skadelistan.

Juventus ur form och utan Ronaldo

Något som kan glädja Malmö fansen och ingjuta en hel del hopp ändå är att Juventus har börjat Serie A säsongen katastrofalt dåligt. En oavgjord och två förluster i inledningen är inga resultat man får skrämselhicka av precis. Då det är spel på hemmaarenan Eleda Stadion i Malmö som gäller så finns det god chans för att MFF ska kunna störa Juve tillräckligt för att plocka en pinne.

Speltipset 14/9

Dubbelchans-oddset 2.85 @ Unibet för 1X i matchen (antingen hemmavinst eller oavgjort), pockar på vår uppmärksamhet och får bli vårt spel inför Malmö – Juventus.

Malmö – Juventus stream & tips Champions League 14/9

Inlägget Malmö – Juventus stream & tips Champions League 14/9 dök först upp på Svenskt Spel.