Metz – PSG

Efter några förluster på raken kunde jag äntligen vända på det med en 3.70-oddsare i Newcastle mot Leeds.

Nu kör vi en enklare sådan och denna i Ligue 1 mellan Metz och PSG.

Inga konstigheter i den här matchen. PSG för hela slanten.

PSG slår alltid Metz och har gjort det i 11 raka matcher. Och allt som oftast också med minst två mål. Förutom det är Metz riktigt svaga den här säsongen. Förra säsongen var man ändå bra och slutade med en stark placering. Men nu ligger Metz sist i ligan och släpper in flest mål i hela Ligue 1. Bådar inte gott inför PSG minsann.

PSG har väl sina problem dom också men trots det parisarna vunnit alla sina ligamatcher. 6/6 dvs och man är uppe på 18 gjorda mål utan något Messi-mål ännu. Och det är väl ett av ”problemen” att Messi än inte gjort något mål eller assist, samt att det blev lite skriverier när argentinaren blev utbytt mot Lyon trots 15-20 min kvar av matchen. Sedan kryssa PSG också sin första match i Champions League också. Man förväntar sig mycket utav detta PSG. Med all rätt med tanke på vilka värvningar klubben gjort.

Messi missar matchen på grund av skada men tror inte det ska vara några större problem för PSG att vinna ganska enkelt. Argentinaren har knappt kommit igång ändå så.

Tror detta blir ett populärt spel i bettingvärlden. Jag tvekar faktiskt inte och går dessutom in med sju units.

PSG -1.5 mål @ 1.91, Bet365, 7/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle
Skribent: mickee

Tags: