Miljonärsfabriken fortsätter att leverera – Lottomiljon till Årsta ikväll

Onsdagen den 1 mars blev lyckans dag för en man som lämnat in sina 15 Lottorader hos Årsta Spel & Tobak. Den ena raden stämde perfekt efter kvällens dragning på Lotto2, och vinsten slutade på hela 1 000 038 kronor.
– Härligt att Lotto fortsätter att leverera nya miljonärer i stort sett varenda dragning, säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel.

Vinnaren lät datorn hos ombudet slumpa fram sina 15 Lottorader, och spelet var spelat för en enda vecka. Mannen som numer kan titulera sig miljonär, kommer att bli kontaktad och gratulerad av Pierre Jonsson, och sen är det bara att gå raka vägen till banken när de öppnat igen, och hämta ut sina nyvunna slantar.
– Det är alltid lika roligt att ringa och berätta att någon blivit miljonär. Jag hoppas att vinsten kommer väl till pass för den här vinnaren, säger Pierre Jonsson.

Den vinnande raden på Lotto2 är: 4, 6, 9, 13, 15, 18 och 26. Vinstsumman för 7 rätt blev på pricken en miljon, men då vinnaren även fick några rätt på en av sina andra Lottorader, blev totalvinsten 1 000 038 kronor. Skattefritt.

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.

Inlägget Miljonärsfabriken fortsätter att leverera – Lottomiljon till Årsta ikväll dök först upp på Svenska Spel.