OS i Sochi e på gång och timpabets kommer ge bets och även tradingförslag

OS e på gång och Timpa ska göra allt för att vi ska tjäna en hel del deg utan kneg denna olympiad.
Under dagen kommer det komma minst en plan på hur vi ska tjäna lite pengar!

Jag har en spelkassa på 20 000 kr som ska växa till ca 30 000 under dessa veckor.
Jag har det målet och gör allt för att lyckas!
Alla spel och och trades redovisas i den här bloggen. Jag kommer inte använda något spreadsheet eftersom det tar för lång tid att sitta och räkna ut odds från Betfair som stjäl lite extra kommission från mig så det blir bara pengarna som redovisas. Plus och minus på allt i kronor.
Det blir bets, boka vissa åkare och trada på en hel del tävlingar.

Det blir trades ibland via twitter men framförallt i chatten OM jag har tid och det finns möjlighet, det kan gå väldigt snabbt dock i längdskidor och framförallt skidskytte, men inför andra åket i vissa grenar alpint e det inga problem. Jag gör mitt bästa för alla som vill hänga på Pekings Money Train timpabets i Singapore!

Dessa vinterspel har dock ett litet sorgligt minne för mig eftersom min pappa gick bort runt OS-tiderna 2010!
Han klagade på att inte kunde få se all sport han ville under vinterspelen på sjukhuset och det visar vilken riktig sportbög min far var och det intresset har jag också vill jag lova!

The post OS i Sochi e på gång och timpabets kommer ge bets och även tradingförslag appeared first on timpabets.com Timpas spelblogg.