Överodds i Superettan

Några missar igår. Men gårdagens ”säkra” överspel vandrade som väntat enkelt hem. Idag har jag hittat spelvärde i svensk fotboll och Superetten!

Publiklaget och serietrean Hammarby tar emot ettan Ljungskile i hemmaborgen ikväll. Ett enormt hemmastöd väntas för hemmalaget, det kommer bli en ny publikfest i Tele2 Arena. Det är för tillfället lapp på luckan och väntas komma närmare 30 000 åskådare till matchen – helt makalöst! Det kan dock möjligtvis dyka upp några enstaka returbiljetter på webben.

Idag är hemmalaget stora favoriter att bärga hem segern. Konstigt tycker jag med tanke på Ljungskiles fina säsong. På tio bortamatcher har laget bara förlorat en match. Lägg därtill att Hammarby sett allt annat än bra ut de senaste matcherna. Oavgjort hemma mot Sundsvall följdes upp med en bortaförlust mot serietian Ängelholm. Det är alltså ett Hammarby med stukat självförtroende som intar planen.

Jag tycker oddssättarna har skrivit ut väldigt snedvridna odds i denna fight. Visst har laget en stor hemmapublik i ryggen men det räcker inte för att favorittrycket på Hammarby ska skrivas ut så solklart. Jag tycker vi ser att klart överodds idag, att ställa ut Ljungskile till höga 4,60 gånger degen Betway är väldigt generöst. Sjunker med all sannolikhet innan matchstart. Testas till låg insats.

Mest spelvärde hittas dock i dubbelchans X2 till 2,05 gånger pengarna hos Bet365. Risk för oddssänkning här med. Synas med gott samvete. Medelinsats!

MISSA INTE: Besök vårt moderna bloggnätverk med skribenter inom en rad olika sporter och intresseområden. Välkommen in till bloggsektionen!

Hur spelar du idag? Kommentera gärna! Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!

VILL DU RYGGA? TA DEL AV HÄRLIGA BONUSAR!
Sugen på en ny härlig bonus? Se hela utbudet – Klicka HÄR!

Skapa konto hos ComeOn och hämta hem Sveriges fetaste sportbonus på 3000 kr

Ta en sväng in på Casinimo – Vi jämför Casinon på nätet!

Inlägget Överodds i Superettan dök först upp på Bettips.se.