Överraskad Malmöpappa köper bil till frugan efter miljonvinst

En Eurojackpotrad med fem korrekta nummer gav en vinst på drygt 1,2 miljoner under fredagskvällen och en överraskad familjefar från Malmö berättar att han ska köpa en ny bil till frun för vinstpengarna.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag på en överraskad och enormt glad familjefar som bara skrek när han gratulerades till miljonvinsten.

– Jaaaaa jag har blivit miljonär! Äntligen, det här är en dröm! Jag missade dragningen igår hade ingen aning om att det blev fem rätt. 1,2 miljoner är jättemycket pengar, tack, tack, tack!

Den rätta raden lämnades in på Citygross Rosengård och för en insats på 25 kr blev det en totalvinst på 1 247 346 kronor. Det var en rutinerad Eurojackpotspelare som äntligen fick kamma hem storvinsten.

– Jag har spelat samma rad på Eurojackpot varje vecka i flera år och kör siffrorna på Lotto också. Jag har haft sex rätt på Lotto en gång och vunnit 2 400 kronor, men det här slår allt. Jag måste dricka lite vatten…..

Vad familjefadern från Malmö ville göra med vinstpengarna stod klart när den största chocken lagt sig under lördagen.

– Min fru sa till mig i veckan att vi måste byta bil och jag sa att det kommer lösa sig. Hahaha, det gick snabbare än jag trodde, så nu får hon en ny bil så behåller jag den gamla. Det här är en fantastisk lördag för hela vår familj.

De nyblivna miljonvinnarna i Malmö, som är i 55-årsåldern, önskar vara anonyma.

 

 

Miljonraden på Eurojackpot – fredag 24/2-17: 1-7-13-19-20

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85

Inlägget Överraskad Malmöpappa köper bil till frugan efter miljonvinst dök först upp på Svenska Spel.

Tags: