PSG – Manchester City Live Stream TV 28/9

Titta och tippa på dagens Champions League fotboll, däribland PSG – Manchester City live stream tisdag 28/9.

Champions League fotbollen är i farten igen och tisdagen 28 september bjussar på en gigantkamp mellan de välfinansierade klubbarna Paris SG och Manchester City. Lionel Messi är tänkt att frälsa det så guldsuktande Qatar-ägda PSG men Manchester City med sina finansiella muskler från Abu Dhabi tänker även dem slåss för guldet denna säsong. Idag får vi en första känsla för var de står, åtminstone i förhållande till varandra.

PSG – Man City stream & TV

Låt ingen störa en fantastisk Champions League kväll om denna för nu har vi mycket gött fotbollssnacks att gotta oss med. Liverpool har åkt till Porto för match, Zlatans Milan tar sig an de regerande spanska mästarna Atletico Madrid, och Emil Forsbergs RB Leipzig får besök av Club Brügge som spelade 1-1 med PSG i första omgången. Men mötet PSG Manchester City får man helt enkelt inte missa idag.

Streama alla matcher i Champions League live på C More här >>. PSG – Manchester City kan också ses på TV4.

Champions League 28 sep

18:45
Ajax – Besiktas
Shakhtar – Inter
21:00
Dortmund – Sporting
FC Porto – Liverpool
Milan – Atletico Madrid
PSG – Manchester City
RB Leipzig – Club Brügge
Real Madrid – Sheriff Tiraspol

Speltips PSG – Manchester City 28/9

Varje år tänker vi att PSG med sin påkostade stjärnarmada ska ta hem den där efterlängtade Champions League titeln, men varje gång har de gått bet. Likaså har Manchester City gjort tappra försök att uppnå samma mål utan att lyckas. I första gruppomgången spelade PSG oavgjort 1-1 med Club Brügge och Manchester City övertygade i en målrik tillställning mot RB Leipzig där vi fick se hela nio mål göras i en match som slutade 6-3. Inför dagens match mellan PSG och Manchester City tar vi och lirar ett BLGM-spel.

Båda lagen gör mål tippas @1.53 hos bet365 som även erbjuder livebetting under matchen.

PSG – Manchester City Live Stream TV 28/9

Inlägget PSG – Manchester City Live Stream TV 28/9 dök först upp på Svenskt Spel.