Sevilla – Salzburg

Full rulle under tisdagen med åtta Champions League-matcher. Här är mitt första CL-spel för säsongen.

Sevilla mot Salzburg blir mitt första speltips i en på förhand mycket öppen grupp.

Sevilla
Salzburg
Wolfsburg
Lille

Och spanjorerna får väl ändå anses som favoriter i den här gruppen, som i övrigt inte är jättestark. De flesta grupperna har väl minst ett starkt lag/topplag, vissa har dessutom två, men den här har väl egentligen ingen.

Även ifall Sevilla inte är det lag vars matcher innehåller mycket mål så tror jag ändå att detta kan bli en sådan tillställning när Salzburg är på besök. Och den största anledningen är just på grund utav Salzburg som är ett offensivt lag och som definitivt inte är vana vid defensiv spel. Salzburg kommer spela sitt spel, det gör man alltid, även ute i Europa.

Detta bör öppna upp matchen kan man tycka. Sevilla spelar väldigt disciplinerat och 1-0-vinster eller vinster med få bollar har väl blivit lite av deras grej med Lopetegui. Dock ska man inte säga att Sevilla inte försöker, för det gör man. Man kör på o skapar väldigt mycket o försöker döda sina matcher. Men lite för få målskyttar, förlitar sig mycket på Youssef En Nesyri.

Tror på mål. Hade nog velat ha lite högre odds med tanke på att Sevilla spelar, men brukar som sagt ändras ganska drastiskt för samtliga lag när Salzburg står på andra sidan.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve