Spartak Moskva – Benfica

Började bra efter sommaruppehållet och det i reken mellan Sönderjyske och Nordsjälland som slutade 0-2. Jag hade ett underspel och gick emot deras målrika historia.

Nu kör jag en målskytt och ni som följt mig här under en längre tid vet att jag ofta rekar ut målskyttar. Ett från Champions League-kvalet mellan Spartak Moskva och Benfica.

2.80x degen på att Benficas skyttekung gör minst ett mål i matchen. Haris Seferovic, som kommer från en kanonsäsong med Benfica och slutade 2:a i skytteligan i Portugal med en mindre balja än Sportings Goncalves. Sett till poäng så vann Seferovic med sina 22 mål o sju assist i bara ligaspelet.

Förutom det kommer Seferovic även från ett mycket bra EM. Stod för tre st mål under turneringen och var en stor faktor till att man gjorde den där jättevändningen mot Frankrike med sina två baljor för att sedan slå ut laget på straffar.

Det har sedan varit lite vänskapsmatcher för Benfica likt alla andra lag och eftersom Seferovic spelade väldigt mycket i EM har han också haft en del ledigt och inte heller spelat jättemycket. Men lite minuter här och där har det blivit och vill också tro att han är redo för start i den här mycket viktiga matchen. Ett dubbelmöte mot Spartak Moskva om vilket lag som tar sig vidare till sista steget.

Seferovic med minst ett mål i matchen blir mitt spel med ett par units.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo

Tags: