Speltips Sassuolo – Juventus 28 april

Spel: Juventus till 1.40
Spelstopp: 20:45
JuventusMed en seger för Juventus borta mot Sassuolo har den gamla damen i praktiken ordnat med en ytterligare scudetto att stoppa in i prisskåpet. med seger i den här hängmatchen behöver man sedan bara knipa två poäng i de sista tre matcherna för att säkra guldet. Tappar Roma poäng i någon av sina tre återstående behöver Juventus inte ens göra det. Det är upplagt för guld när Juve sedan tar emot Atalanta på måndag på hemmaplan. Är det inte redan klart då, så kan man effektivt kväsa Romas guldambitioner genom att neka just Roma alla tre poäng i bortamatchen om cirka två veckor.

Sassuolo är dock inget gäng man bara kör över. Så var det i höstas, men nu har man spottat upp sig ordentligt, med sju poäng på de senaste tre matcherna. Med segern borta mot Chievo senast klev man över nedflyttningsstrecket och det är nog i varje fall några fans som vädrar morgonluft.

Nu är det dock så att Domenico Berardi är borta för Sassuolo och det är han som får saker att hända för Sassuolo framåt. 20-åringen har gjort 13 av Sassuolos 33 mål och dessutom stått för en del assist.

Tvåan känns solklar och odds på 1.40 funkar.

oddsbonus bet365 1000 kr + 500 kr mobil Spela nu