Speltips Torsdag- San José vinner första perioden?

Corey Perry och Ryan Getzlaf ledde våra kära Ankor till en 4-1 seger inatt och jackpot för oss. 4/4 och + 5.9 units.

För er som inte såg matchen så kan jag säga att Buffalo inte kommer göra många glada den här säsongen heller.Det är valium känsla över hela spelet och ljusglimtarna är få. Man är under ombyggnad och jag ska inte sitta här och skriva ut hur mycket skit som helst. Ducks vann bekvämt och matchen borde varit avgjord betydligt tidigare än 57.17 i tredje perioden. Hade spelat exakt samma typ av spel inatt om inte vore så att jag inte litar på att LA Kings kan hantera dessa typer av matcher på samma vis som Ducks kan. Vinna ska bara Kings göra, men kan se en målsnål match där LA Kings vinner utan att behöva skicka in 3-4 puckar framåt. Buffalo har dock en match mot Sharks på lördag. Där kan vi får en favorit i repris!

Det var kort om gårdagen.

Grymt skönt!

Kommer spela lite fegt inatt och hålla i unitsen. Alltid lätt att åka på ett bakslag efter en succénatt och är inte alls särskilt lockad av en del matcher inatt. Finns en hel del avslag känner jag.

Nattens spel (3 till antalet)

Minnesota Wild-Arizona Coyotes

Spel: Minnesota Ö 2.5 @1.66 (2/10 U)

Minnesota bombade på 41 skott senast mot LA Kings men hade förtvivlat svårt att få in pucken. Endast en puck letade sig in på Jonathan Quick. Inatt väntar annat motstånd och på hemmais är man i Minnesota otroligt starka. Arizona har problem med försvaret och det finns chanser till lite islossning för Wild om man är redo att betala priset. 21 insläppta mål i Arizona på 5 matcher visar att det finns en del problem i bortalaget. Islossning för Wild inatt efter 2 mål på 2 matcher?

San José Sharks-Columbus Blue Jackets

Spel: San José vinna period 1 (pengarna tillbaka vid oavgjort) @1.65(3/10 U) Över 1,5 mål period 1 @2.10 (1/10 U)

Kommentar: San José gick på pumpen rejält i de avslutande matcherna på sin road trip. Man orkade inte hålla ihop laget och man såg orkeslösa ut. Kan tänka mig att man är väldigt glada över att få komma hem till Shark Tank och hemmafansen igen där man alltid är grymt starka. San José har nu två hemmamatcher innan man ska ut på en ny road trip. Man har garanterat klart för sig att vinna dessa två matcher innan man kliver ut på resande fot igen. Ifjol var man NHLs starkaste lag när det kom till antal gjorda mål i första perioden. (Columbus 4a). Att San José är starka på hemmais är sen gammalt och det brukar bortalagen få erfara i framför allt första perioden. En teori jag själv kollat upp är att det är extra jobbigt för lag som sällan besöker Shark Tank att gå upp mot Sharks där i första perioden. Lagen ifrån Eastern Conference blir tagna på sängen första 20 min av matchen. San José brukar komma ut stenhårt och faktan visar att lag från Eastern förra säsongen hade det riktigt tufft i inledningarna av bortamatcherna mot Sharks. I 11 av 16 matcher mot lag ifrån Eastern blev det minst två mål i första perioden (totalt). San José hade minst oavgjort i 14 av dessa 16 matcher efter första perioden. (9 gånger hade man ledningen). Min tanke här är att San José lite småretat kommer komma ut stenhårt på Jackets inatt. Plockar såväl Sharks att vinna period 1 (pengarna tillbaka vid oavgjort) samt över 1,5 mål i perioden.