St. Etienne – Metz

Finalspelet från Europa Conference League satt, och matchen slutade dessutom 0-0 i fulltid.

I nästa speltips tar jag mig till Frankrike, kvalmöte till Ligue 1, mellan St. Etienne mot Metz och jag kommer köra exakt samma marknad som igår – att de inte blir något mål före 32:00 minuten.

Vi har ett dubbelmöte att se fram emot här och första på Stade Geoffroy-Guichard. Jag ser att Ligue 2-klubben St. Etienne har goda möjligheter att ta sig till Ligue 1 nästa säsong. Metz är förstås en Ligue 1-klubb och uppgiften blir därefter aningen tuffare, men det ska sägas att Metz är ett lag som inte alls är svåra att besegra och föll otroliga 21 gånger den här säsongen i ligaspelet. Det är förstås skillnad att ställas mot div 1 o 2-lag, men tycker ändå att chanserna ser ganska goda ut för hemmalaget här, men då måste man förstås få med sig ett bra hemmaresultat.

Det vi vet om St. Etienne är att de faktiskt är ett mycket bra hemmalag. Man hade väl en period där i slutet på förra året när man förlorade några matcher på raken, men då hade man också en del skadeproblem. Men nu mot slutet har det verkligen gått deras väg på hemmaplan och man spelar bra fotboll och täpper igen fint i försvaret dessutom.

Jag förväntar mig en ganska jämn förstamatch, en match som hemmalaget möjligtvis vinner till slut. Det lär i alla fall bli en ganska försiktig match tills dess att vi får första målet i matchen, men den tror jag inte kommer komma tidigt alls, åtminstone inte före 32:00 minuten. Tror samtidigt att Metz är glada här med ett oavgjort resultat och behöver väl inte ta några större onödiga risker.

Målsnålt i början, och spelet blir alltså inget mål före 32:00 minuten.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve