Veckans stryk, europa & EttkryssTvå – spelförslag på stellanekman.com

Veckans stryktips, europatips & Ett krysstvå. Spelförslagen hittar du som vanligt på http://www.stellanekman.com/tipssidan.htm  

Ibland kan jag tycka att folk låser in sig i gamla utnötta mönster. År ut och år in kör man på i samma spår. Sedan sitter man där och undrar varför det aldrig händer något. Ungefär så…

Just därför tycker jag att du skall bryta ett mönster redan idag. Du som spelat stryktipset varje vecka i evigheters evighet och varje vecka retat dig på att du inte fick utdelning den här gången heller, fast du var så nära.

Efter att ha spelat stryktipset sedan mitten av 80-talet har jag tagit klivet mot något nytt. Inte för att det saknats vinster genom åren, inte alls… utan mest för att det känts så jä#% la irriterande alla de gånger då jag varit nära men ändå känt mig lurad. Ni vet när man sitter där med sin elva, tolva men ändå inte får en krona… eller bara några kronor. Nu är det slut på det.

Med Betssons EttKryssTvå har jag redan spelat in många gånger mer än vad jag hade fått hos Svenska spel.  Inget ont om Svenska spel. De har fortfarande mitt förtroende när det gäller konceptet ansvarsfullt spelande. Men jag tycker nog att spelaren skall få mer betalt för sin individuella skicklighet i stället att för som nu basera vinstfördelningen på hur andra spelare satsat sina pengar…

Alltså. Testa EttKryssTvå denna vecka. Spelförslagen hittar du som sagt på http://www.stellanekman.com/tipssidan.htm

Betssons EttKryssTvå – tipset finns på http://www.stellanekman.com/tipssidan.htm