Verona – Roma

Roma o Mourinho vinner sjunde raka borta mot Verona?

Roma vände ett underläge mot CSKA Moskva i Conference League och har därmed vunnit sex raka matcher och tangerade Rudi Garcías rekord under säsong 13/14 respektive 14/15. Tredje gången i klubbens historia dvs och nu har Mourinho chansen att få en jättestart – vilket han redan fått förvisso – i sin nya klubb o slå rekordet.

Man hade nog föredragit att göra detta hemma i Rom förstås men borta mot Verona är heller inte pjåkigt. Verona har nämligen förlorat sina samtliga Serie A-matcher den här säsongen och ligger alltså på noll pinnar, nästsist i tabellen, bara
Salernitana är sämre på grund av målskillnad. Roma får trots allt ett kanonläge även ifall det inte är hemma i Rom.

Roma överlag har många spelare i form. Såklart med tanke på deras form. Men tänker på Pellegrini som varit grym. El Shaarawy som fått lite av en nystart och avgjorde bland annat i 91:a minuten i senaste ligamatchen. Tammy Abraham är het, en riktigt fin Mourinho-värvning där. Veretout med tre mål på lika många ligamatcher.

Intressant helt klart. Säger inte att Roma kommer gå hela vägen och vinna ligatiteln. Men det ser i alla fall bra ut just nu och kan man ta en Champions League-placering så är det väl superbra o målet skulle vara uppnått.

Är det någon som ska slå detta så är det väl ändå Mourinho? Snubben har inte haft det enkelt dom senaste säsongerna i England och kanske passar Italien honom bättre.

Jag väljer att investera 5/10 på Roma!

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: manja

Tags: