Vilket lag vinner Premier League – se vinnaroddsen

Premier League oddsPremier League kan bli mer spännande än någonsin, och det säger inte lite. Förra säsongen var ju en otroligt spännande historia från avsparken i den första matchen till slutsignalen i den sista. Det var ett helt gäng lag som lade beslag på förstaplatsen under ett eller flera tillfällen under säsongen och det var ovisst in i det sista.

Manchester City blev till slut för svåra för de övriga lagen, även om Liverpool gav de ljusblå från Manchester en match ”ända in i kaklet”. City tippas givetvis göra bra ifrån sig även den här säsongen, men det är faktiskt Chelsea som har det lägsta oddset. Chelsea har värvat smart under sommaren (bland annat Fabregas och Costa) och ser helt klart giftiga ut. City har å andra sidan haft lite bökigt på transfermarknaden, särskilt som man är något bakbundna vad gäller hur man får värva.

Manchester United tippas som nummer tre, vilket kanske är något överraskande med tanke på det miserabla resultatet förra säsongen. Kan van Gaal och nyförvärven vända på skutan? Arsenal tippas som fyra. The Gunners har gjort bra ifrån sig i silly season med bland annat Alexis Sanchez och Debuchy som nyförvärv. Brendan Rodgers Liverpool, som föll på mållinjen i maj, tippas som femma. Det är möjligen lite snålt med tanke på att man har plockat in en stor mängd spelare av hög kvalitet.

Övriga lag ska inte ha en chans på Premier League-titeln och det avspeglas i oddsen. Tottenham spelas till exempel i över 60 gånger pengarna och Everton betalar omkring 100 gånger.

bet365 1000 kr + 500 kr mobil Spela nu

 

Vinnarodds Premier League

Chelsea: 2.87
Manchester City: 3.25
Manchester United: 5.50
Arsenal: 7.00
Liverpool: 11.00
Tottenham: 67
Everton: 126
Newcastle: 1001

Oddsen är korrekta per 15 augusti.

Alla matcher i den första omgången av Premier League

Lördag 16 augusti
13:45 Manchester United – Swansea
16:00 Leicester City – Everton
16:00 QPR – Hull
16:00 Stoke – Aston Villa
16:00 West Bromwich – Sunderland
16:00 West Ham – Tottenham
18:30 Arsenal – Crystal Palace

Söndag 17 augusti
14:30 Liverpool – Southampton
17:00 Newcastle – Manchester City

Måndag 18 augusti
21:00 Burnley – Chelsea